WAU

WAU

Välkommen Anna!

Vi kan med glädje välkomna Anna Östergren till vår WAU-familj! Anna kommer ni att träffa på i Västerås, främst på Jakobsbergsplatsen men nu i början kan ni boka tid hos henne på Notuddskajen, då hon täcker upp för vår andra fantastiska Anna som trappar ner jobb inför sin mammaledighet! Anna1 kommer att gå hem 1 december men kommer tillbaka till Notuddskajen efter sin mammaledighet!

Anna är en driven tjej som älskar att ta hand om sina kunder, hon är inte sen med att anta utmaningar och att utvecklas som frisör är något hon värdesätter högt. Förutom det praktiska och kreativa i arbetet har hon ett genuint intresse för människor!

Anna har ni tidigare sett på Nikita Hair, Erikslund, där hon jobbat sedan 2016. Hon blev klar med sin utbildning 2018 och har haft sitt gesällbrev sedan 2022!

Nya och gamla kunder är välkomna att boka tid hos Anna via voady eller genom att ringa någon av våra salonger i Västerås.

Kika in på Annas instagramkonto @aanna.wau

021-13 30 08, 021-13 30 39

Dela detta inlägg