WAU

WAU

Återbudslistan

Tiderna i december går åt fort! Men det är inte kört för det, om du ringer in till din WAU-salong och det är fulla listor så kan du bli uppskriven på en återbudslista, då ringer vi upp dig om det skulle ske ett avbok när du vill komma, bra va?

I december har vi högsäsong på salongerna, fulla listor och många vill komma och bli fina i håret inför högtiderna. Men högsäsong kommer ofta med många avbok lika så, därför är återbudslistan en räddare i nöden för både dig och för oss!

För att slippa debitering när du avbokar måste avbokningen ske minst 24h innan avsatt tid, eller så behöver du överlåta tiden till någon likvärdig behandling, annars debiteras 100% av behandlingspriset.

Så sitter du hemma och tänker att ”äsch, dom har säkert ingen tid kvar för mig i december” Jodå! Ring in och lämna dina uppgifter, när du senast vill komma, vilken tid på dagen och till vem, så finns det chans att vi ringer upp dig om vi inte har någon tid direkt!

Dela detta inlägg