WAU

WAU

Sleek bun

Vad gör du med håret dagen innan tvätt? sätter upp det? Här ska du få tips om hur du lyckas med the perfect sleek bun! Ett stilfullt sätt att sätta upp ditt hår både till vardags och fest!

Det finns flera olika sätt att gå till väga, här ska jag visa hur jag brukar göra när jag vill få till en perfekt tight, glansig bulle!

  1. Dela in håret i sektioner, från öra till öra, för att få mer kontroll på håret, det blir lättare att få bullen tight om du jobbar med mindre hår åt gången! (Du kan redan här göra en snyggare bena än min på bilden..)

2. Ta en sprayflaska som du har hemma och fyll med vatten, börja med att spraya bakre sektionen fuktig. Ta sedan en klick med balsam eller inpackning och smörj håret i samma sektion med detta.

3. Ta sedan en borste och borsta bak allt i den bakre sektionen i en låg tofs så tight du kan.

4. Gör sedan samma med dom främre sektionerna, spraya ner med vatten, i med balsam/inpackning, du kan även blanda i en klick gelé i inpackningen här för att få extra stadga i dom synliga delarna!

5. Nu har du allt hår i en supertight låg hästsvans! nästa steg är att ta en mousse som du har hemma, smörj in ytan på håret och borsta sedan med t.ex. en tandborste (oanvänd) eller en fransborste för att få bort linjer och eventuella ojämnheter i håret.

6. Nu ska du bara bestämma dig för vad du vill göra med resten av tofsen, använd fantasin! Jag gillar att göra en liten ballerinaknut, då tar jag i extra gelé eller mousse i längden på håret och tvinnar, snurrar runt den kring tofsen och sedan sätter jag en valfri tofs runt knuten. spraya ner småstrån med en hårspray, och sedan voila!

Ett tips till nyår är att köpa glitterströssel på t.ex. panduro och blanda med en hårgelé, pensla sedan på detta så kommer du att glittra in det nya året med den snyggaste frippan!

Dela detta inlägg