WAU

WAU

Vad kostar det?

Bra fråga! Med ett kanske lite diffust svar, eftersom att frisöryrket är ett hantverksyrke så är det svårt att ge ett exakt pris förrän behandlingen är helt klar. Men vi har lite riktlinjer att gå på!

Vill du ha en så tydlig bild som möjligt av vad din behandling kommer att kosta så rekommenderar vi att komma på en konsultation innan din behandling, detta kan du även fråga din frisör vid behandlingen eftersom att vi alltid utför konsultationer innan utförande, varesig det handlar om en klippning eller fäg/slingor/permanent/extensions.

I vårt bokningssystem voady ser du ett ungefärligt pris för din behandling, om du sedan kommer till salongen och din frisör upptäcker att oj, det kommer att behövas mer tid, så informerar hen om detta innan ni utför behandlingen, ibland upptäcks saker på vägen som kan göra att behandlingen kräver mer tid eller en annan teknik, då informeras du om detta och får alternativ om det är så att det inte hinns med just då eller inte är budgeterat för detta just då. Detta gör vi för att du ska få en rättvis behandling, vi tror på kvalitet före kvantitet!

Detta gör att vi på rak arm inte kan säga vad t.ex. en klippning kostar, vi behöver först veta vad du vill göra, hur tjockt och långt hår du har, när vill du komma? ska vi göra något nytt, eller bara toppa lite?

Vill du ha en ungefärlig bild på vår prissättning så rekommenderar vi att gå in på vår bokningssida voady, där kan du klicka i vad du vill göra, det står beskrivningar under varje behandling för att lättare avgöra vilken du ska välja. där efter kommer du vidare för att klicka i din tjocklek och längd på håret. Tryck sedan ”gå vidare till bokning” för att se alla priser olika dagar och tider. Efter 18 på vardagar och hela lördagar, söndagar har vi ett tillägg på priset, mer om det kan du läsa här.

Dela detta inlägg