WAU

WAU

Team Falun

Vi är så glada över vår mysiga salong i Falun, våra tre fantastiska tjejer Emelie, Angelica och Erika är i full gång med att ge Falunborna lite WAU i livet. Dom finns där för att hjälpa dig med allt som har med hår att göra och ser fram emot att träffa dig framöver!

Sprudlande glada Emelie, med en energi och leende som lätt smittar av sig! Hon började jobba som frisör 2011 och kan nu stoltsera med både gesäll och mästarbrev! Perfektionist ut i fingertopparna med lite extra stor kärlek för färg och extensions!

Angelica är en glad och ambitiös frisör som älskar det hon gör, hon älskar även att träffa dig som kund och att få göra dig fin i håret och se dig lämna med ett leende! Hon har jobbat som frisör sedan 2014 och tog gesällen 2016! Det hennes frisörhjärta klappar lite extra för är korta frisyrer och färg! Att vara kreativ och utvecklas är något hon värdesätter högt.

Vår karismatiska Erika, som tar sig an dagarna med ett leende och en stor portion humor! Hon har arbetat som frisör sedan 2012 och tog sin gesäll 2015. Hon har även en barberarutbildning i ryggsäcken och älskar att skapa snygga skägg, men även tekniska klippningar och färg står högt upp på listan.

Dela detta inlägg