WAU

WAU

Hårtrender 2024

Vill du testa något nytt i år? Kanske är Kitty cut något för dig, eller är det dags för en edgy lugg? Här får du några tips om du vill vara trendig i vår!

The kitty cut
Förmodligen en av årets mest gångbara trender som vi kommer att se MYCKET av. Detta är wolf cuts mer sofistikarade syster och den passar i medellångt till långt hår. medans wolf cut är supertexturerad är kitty cut mer smooth och flowy, det ska vara layers men dom ska vara längre och gärna rundborstfönade för att få en glansig finish!

Au Naturel
Både i hår och make up kommer vi att se mycket enkla, naturella stylingar och färger. Un done, framhäv din egna färg med bara en nyasnering eller face frameing! Styla gärna slarvigt i en klämma eller knut!

Rak edgy lugg
Bli inte liiivrädd nu, den tjocka raka luggen som vi hade någon gång som barn och aldrig tänkte återuppta. Nu är den superhet och passar till både kort och längre hår! Våga testa!

Naturlig textur
Framhäv ditt hårs egna textur med rätt klippning och produkter! Curly, wavy, layers, vi vill se det bounsa!

Balletcore
Det finns få stylingar som slår en snygg bun, oavsett placering på huvudet, om den är sleek eller un done, vi älskar den! Tillsammans med en rosett eller hårband blir den 100% rätt under 2024.

Zig-Zag/Comb headband
Japp, dom är tillbaka och är ett enkelt knep för dig att styla din frisyr utan för mycket effort! Om du bär detta hårband så kommer du att vara supertrendig i vilket fall, uppsatt eller utsläppt, supersnyggt!

Dela detta inlägg