WAU

WAU

Jag vill bli blond!

Är du också en säsongare? Lite mörkare på höst/vinter och sedan till vår/sommar så vill du bli ljusare igen, då är det hög tid att boka in din första behandling för uppljusning NU!

Du är inte ensam, i april/maj och hela sommaren så gör vi mängder av slingor, blekningar och avfärgningar på salongerna! Men i vissa fall kräver håret längre tid och fler behandlingar, då är det dags att börja redan nu, för att på ett skonsamt sätt, steg för steg ljusa upp håret för att uppnå önskat resultat!

Vårt mål när vi ljusar upp ett hår är såklart att få det så ljust som möjligt om så är önskemålet, men aldrig så pass att det riskerar att bekosta hårets kvalitet på ett plan där det tappar liv, lyster och spänst. Oftast delar vi upp behandlingarna i två, tre, fyra ibland fem+ behandlingar, beroende på hårets utgångsläge, kvalitet och målbild!
På en behandling som är ca. 3-4h (med klippning inräknat) kan vi oftast ljusa upp ett tidigare mörkt (färgat) hår ca 2-4 steg, så, you do the math! (Är ditt hår ofärgat så går det i vissa fall att ljusa upp upp till ca. 4-6 steg på en sittning.)

Du kan även boka en total make over, där ingår fler avfärgningar och en mer avancerad uppljusning för att lyckas uppnå önskat resultat snabbare, detta bokas på ca. 5h (om ditt hår klarar av detta, boka en konsultation innan bokning denna typ av behandling.)

I vissa fall är håret redan så pass skadat att uppljusning inte är ett alternativ, i vissa fall går det då att fylla ut håret med ljusare slingor av extensions för att få både en ljusare och fylligare känsla i håret, detta är såklart det skonsammaste sättet att få ett ljusare hår!

När du är på en resa att bli blond, så är tillvägagångssättet såklart superviktigt, men lika viktigt är det att du har bra vård hemma, schampo, balsam, inpackning och leave in produkter samt styling som inte påverkar ditt hår negativt! Din frisör vet exakt vad ditt hår behöver i detta läge och alla produkter du behöver finns att köpa hos oss, välkommen in till din WAU-salong!

Dela detta inlägg