WAU

WAU

Kérastase – Premiére

Vi välkomnar med öppna armar Kérastases nya produktserie Premiére! Vad har den som är så unikt då undrar du såklart, ja det är en serie som vi lääänge väntat och längtat efter, jag ska berätta varför!

Har du någon gång upplevt ditt hår pinnigt och nästan hårt, när du lyfter en tes hår så står den nästan rakt ut utan att böja sig naturligt, detta kan bero på kalk i vattnet och att ditt hår är skadat och poröst, detta har Kérastase nu under 10 år forskat kring och kommit fram till en lösning, det är Premiére!

Många av oss har någon gång haft ett skadat hår, det i sig är ju väldigt tråkigt, det kan bero på att vi t.ex. överpreparerat håret, överanvänt värmeverktyg, håret har nötts på ett eller annat sätt, eller håret är helt enkelt åldrat! När håret blir skadat så blir ytan på håret försvagat och poröst, öppet för att ta in kalk och annat som fastnar i strået och förkalkar strået. Det som händer är att ditt hår blir stelt, matt och kan upplevas mörkare i tonen eller att håret bleknar där det är som mest skadat om du är mörkhårig, håret kan bli så pass förkalkat att det bryts av!

Så fort vi behandlar håret med någon typ av färg som öppnar upp strået så är vårt hår mer mottagligt för att samla på sig kalk, vissa hår mer än andra! Kalk finns tyvärr i alla vatten, på vissa ställen mer än andra, t.ex. om du har egen brunn och i vissa länder/städer. Därför välkomnar vi Prémiere med öppna armar till salongerna!

Förutom att avlägsna kalk så går Prémiere in och återstället brutna keratinlänkar, alltså reparerar det skadade håret!

Pémiere är en serie med produkter för hemmabruk, men innan du börjar använda produkterna hemma rekommenderar vi starkt att boka in salongsbehandlingen!
Du får en ren och kalkfri grund att börja använda produkterna på, för att hålla håret mjukt, glansigt, kalkfritt och hälsosamt använder du med fördel hela serien hemma!

Några av dom verksamma ämnena i Prémiere är citronsyra, som verkar från ytan till kärnan för att på djupet eliminera överskott av kalk. Vi har även glycin, en aminosyra som tränger in i strået efter att det avkalkats för att återställa brutna keratinlänkar och reducera brutna hårstrån.

Dela detta inlägg