WAU

WAU

WAU tar sig till Örebro!

Nu ni, kära örebroare!! Snart kommer vi för att sprida lite mer WAU i även eran vardag, och helg och över lag bara mer WAU helt enkelt, håll ut, vi är snart där, men vi behöver även er hjälp!

Klart att vi vill öppna en salong i härliga Örebro, granne till vårt älskade Västerås där allt startade! Vi fick nys om en fin lokal på ett bra läge och tänkte att nu är det dags, närmare bestämt i april slår vi upp portarna på Drottninggatan 40, exakt datum kommer såklart att släppas när det närmar sig!

För att öppna Örebros skönaste salong så behöver vi såklart Örebros skönaste frisörer! Så se hit, om det är du, eller din vän, mamma, son, partner, detta är ditt sign att testa något nytt, helt fantastisk, tillsammans med oss!

WAU som arbetsplats erbjuder flexibla arbetstider anpassade efter DITT liv! En fräsch och modern salong, exklusiva produkter som är ledande på marknaden, utvecklas inom det DU tycker är extra kul, massssor av duktiga, kreativa och underbara kollegor runt om i Sverige som gärna delar kunskap och skratt med varandra, en nytänkande salong där fokus är att du ska kunna utföra ditt jobb på ditt sätt för att må bäst och uppnå bäst resultat!

Låter detta intressant? (Såklart det gör) Tveka då inte att maila oss på info@wauconcept.com
Vi delar gärna med oss av mer information om det unika sättet vi jobbar på för att förändra frisörbranchen!

Dela detta inlägg