WAU

WAU

WAU matchar priser!

TACK! Till dig som gör det möjligt för oss att nu matcha priserna till dom stora näthandlarna, tack till dig som köpt produkterna vi rekommenderar hos OSS i salongen, det gör att vi nu stolt kan säga att vi pressat våra priser!

Vi har alltid betonat hur viktigt det är för oss att du köper produkterna vi rekommenderar hos oss istället för att ta en bild och gå till näthandeln och köpa dom för någon tjuga mindre.
Detta är en av anledningarna varför det är viktigt för oss, annars hade vi inte idag kunnat erbjuda samma pris som du hittar online hos oss i salongerna! Plötsligt händer det va!

Förutom att vi nu matchar priserna vilket innebär att du får samma pris som du kan hitta på nätet, så innebär det också massa andra fördelar med att köpa din produkt i salongen:
1. Du får med dig din produkt direkt hem
2. Vi granskar och analyserar ditt hår och dina vanor på plats för att hitta dina perfekta produktmatchningar!
3. Om du köper din produkt i samband med behandling så kan din frisör lätt följa upp vad du har använt och vad ditt hår behöver därefter.
4. Du gynnar oss och gör det möjligt för oss att bli ÄNNU bättre!

Detta innebär såklart inte endast WAU som salong, utan alla småföretagare där ute som kämpar på! Gynna din frisör och det kommer att innebära fördelar för DIG!
Lämna mobilkameran i fickan och uppskatta vad du får hos din lokala salong som du inte kan få på den stora näthandeln!

Tack ännu en gång för du hjälper oss att göra det möjligt<3

Dela detta inlägg