WAU

WAU

Varför professionell hårvård?

Varför ska du köpa ett schampo eller hårspray hos din frisör och varför kan det vara dåligt för ditt hår att köpa ett från matbutiken för 39.90:-

”Men detta schampot från matbuktiken är det enda som funkar på mitt hår” Nej, sluta nu!!
Anledningen till att ett schampo kan kosta 39.90:- är att det innehåller mest vatten, utblandat med lite bra och lite dåligt, oftast ganska billiga ingredienser såklart, men fortfarande mest vatten, vilket torkar ut ditt hår. många ingredienser, t.ex. vissa siliconer, lägger sig som en hinna på håret och är svåra att få bort.
När du slutar använda ditt schampo som från matbutiken så tar det ibland tid att vänja ditt hår vid detta, bästa starten är alltid att göra en rensande kur hos din frisör till att börja med.

Jag brukar likna professionell hårvård med blandsaft, den är mer koncentrerad, medans den du köper i matbutiken är färdigblandad. Alltså får du ca. 10ggr mer produkt när du köper ett schampo hos din frisör! Och inte bara mer produkt utan bättre produkt, många års forskning har lagts för att framställa dessa produkter!

Detta gäller även din styling, som lätt faller mellan stolarna, många köper ett bra schampo och balsam men glömmer helt bort att hårspray och andra produkter är dom som kan innehålla mest ”dåliga” ingredienser för håret. När du köper din styling hos din frisör på WAU så kan du vara säker på att ingenting är dåligt för ditt hår, skönt va?

Dela detta inlägg