WAU

WAU

WAU – Head spa

Du ligger där i schamponeringen, och varje liten beröring känns magisk! Rysningarna sträcker sig från huvudet till lilltån, spänningshuvudvärken som bortblåst, ingenting spelar någon roll dom där minuterna som du ligger där för att det är så otroligt skönt!

”Man borde kunna boka endast tvätt och massage!” Den har vi hört många gånger, och det har man absolut kunnat göra även innan, tvätt tillsammans med någon av våra fantastiska kurer.
Men nu har vi utökat vår Adds-meny, du kan nu mera boka till head spa till din primära behandling, om det är en hårtvätt/klippning/färgning eller vad som!

Head spa hos WAU innebär att din frisör väljer ut en passande kur till ditt hår och skalp, sedan är det 10 minuter av ren njutning!
I denna behandling får du 10 minuter huvudmassage samtidigt som ditt hår/skalp kommer att proppas fullt med den fukt och näring som det behöver, är det inte helt faktastiskt?!

Boka till WAU Add – Head spa, till din nästa behandling! Du hittar den i tilläggsmenyn efter att du valt din primära behandling i voady

Dela detta inlägg