WAU

WAU

Hur applicerar jag mina produkter?

Shampo två gånger och sedan balsam eller inpackning, det kanske du har koll på, men efter det då?Spelar det någon roll hur jag applicerar mina produkter? JA, det gör det faktiskt!

1.För det första, schampo, balsam och mask är grunden till att resten av din styling och hårmående kommer att bli succé. Är inte dessa tre medräknade i din hårvårdsrutin ännu så spring till din närmaste WAU-salong NU och fråga din frisör!
Enkelt förklarat så öppnar schampot upp fjällskiktet på hårstrået för att rengöra medans balsamet sluter fjällskiktet för att bevara allt gottigt som finns i dessa två, såklart olika beroende på vilka produkter du och din frisör valt ut till dig! Masken kan du använda istället för ett balsam, antingen varje tvätt om ditt hår är i behov av det, eller mer sällan. Masken är ännu mer djupgående, koncentrerad och både öppnar upp och sluter igen ditt hårstrå, alla masker är inte förslutande, men dom du kan köpa hos oss (Kérastase & L’Oréal) är det, du behöver alltså inget balsam efter masken.

Dessa tre produkter är helt fantastiska för ett torrt hår!

Ok, så nu kommer du ut ur duschen, vad är det första du vill ska nudda ditt hår? (förutom handduken såklart)
2. Vårdande produkter/värmeskydd
Värmeskyddande produkter, serum, oljor, thermiquer!! Strået är helt rent och tar emot det du lägger där som allra bäst när det är helt nytvättat. Vi vill absolut applicera våra värmeskyddande produkter först av allt, så att dom ligger närmast fjällskiktet.

En vårdande, värmeskyddande leave in i sprayform!

3. Stylingprodukter
Nu vill vi applicera våra produkter som manipulerar håret på ett eller annat sätt för att förenkla vår styling, jag pratar om mousse, volume boosters, pastes, gele, osv. Detta blir alltså vårt tredje steg med produkter.

En volymspray att ha i handdukstorkat hår som ger volym och fyllighet med en naturlig finish!

4. Finish produkter
Hårspray, torrschampo, vax/pastes, olja, glansspray är produkter vi vill avsluta med, dels för att hålla stylingen på plats, men även för att få en snygg finish. Vill du ha det glansigt, matt, få bort friss? Det finns något för alla! Anledningen till att vi inte vill ha t.ex. hårspray i håret när vi använder värmetång är att håret kan brännas av av detta! Välj istället någon av produkterna i steg tre för att få stadga i håret innan du lockar/plattar/fönar.

En hårspray med hög kontroll och glans! hårsprayen skyddar även mot fukt i luften.


Dela detta inlägg