WAU

WAU

Sommarens trendigaste håraccessoarer 2024

Sommaren 2024 är här och med den kommer en rad nya trender inom håraccessoarer. Oavsett om du vill uppdatera din look för stranden, sommarfesten eller en enkel utekväll, finns det något för alla. Här är de hetaste håraccessoarerna för denna säsong.

Hårband och Diadem

Hårband och diadem är ett måste i sommar! Vi ser breda hårband i livfulla mönster och lyxiga material som silke och sammet. Diadem prydda med pärlor, juveler och blommor ger en elegant och bohemisk känsla till dina frisyrer. Perfekt för att addera lite glamour till din vardag.

Scrunchies

Scrunchies har gjort en stor comeback och fortsätter att vara en favorit. Dessa mjuka, tygklädda hårsnoddar kommer i en mängd olika färger och material, från sammet till silke och spets. De är inte bara skonsamma mot håret utan också ett stilfullt sätt att sätta upp håret i en slarvig knut eller hästsvans.

Hårklämmor

Hårklämmor i alla former och storlekar är supertrendiga denna sommar. Speciellt populära är stora klämmor dekorerade med pärlor, glitter och metalliska detaljer. De är praktiska och lägger till en stilfull touch till vilken frisyr som helst, oavsett om det är en enkel hästsvans eller en mer avancerad uppsättning.

Hårnålar

Hårnålar med dekorativa detaljer är ett måste för sommaren 2024. Använd dem i grupp för att skapa unika och intressanta frisyrer. Guld- och silvernålar samt nålar med små pärlor eller ädelstenar ger en sofistikerad look som passar både till vardags och fest.

Blommiga accessoarer

Blommor, blommor och ännu mera blommor! Vi kan inte få nog av de blommiga håraccessoarerna sommaren 2024. I år ser vi mycket av både färska och konstgjorda blommor i håruppsättningar. Stora hårspännen med realistiska, färgstarka blommor i alla möjliga färger är ett måste denna sommar och de ger en romantisk touch till din stil.

Sjalar och Bandanas

Sjalar och bandanas är trendiga håraccessoarer som kan användas på många kreativa sätt. Knyt dem runt huvudet som ett pannband, fläta in dem i håret eller använd dem som en accessoar runt en hästsvans. Möjligheterna är oändliga!

Pärlor

Pärlor är en stor trend denna sommar. De pryder allt från hårspännen och diadem till hårnålar och hårband. Pärlor ger en elegant och feminin touch till vilken frisyr som helst och fungerar lika bra till vardags som till festligare tillfällen.

Med dessa populära håraccessoarer kan du enkelt uppdatera din look och hålla dig trendig hela sommaren. Oavsett om du föredrar en bohemisk stil eller något mer elegant, finns det något för alla smaker och tillfällen. Så, varför inte prova något nytt och låt ditt hår glänsa i sommar? På WAU har vi ett stort utbud av alla de trendigaste håraccessoarerna. Kom in till någon av våra salonger och köp med dina favoriter hem redan idag!

Dela detta inlägg