WAU

WAU

Snart ses vi, Eskilstuna!

Eskilstuna! Vi har roliga nyheter att dela med er! I augusti öppnar vi dörrarna till vår nya salong i nybyggda Munktellstaden, närmare bestämt på Verkstadsgatan 10A. Vi är otroligt exalterade över att få sprida lite mer WAU omkring oss, och att få bli en del av er fantastiska stad.

Men varför Eskilstuna? Sanningen är den att Eskilstuna länge legat på vår önskelista över städer vi velat etablera oss i, och när vi fann vår drömlokal fanns det inga som helst tvivel. Munktellstaden erbjuder den perfekta platsen och lokalen är -to die for- (om vi får säga det själva). Högt i tak, enorma fönsterpartier och belägen i ett hörn som ger en otroligt charmig och inbjudande planlösning.

Vi är också så glada att kunna presentera våra fantastiska frisörer som kom kommer att arbeta på WAU i Eskilstuna – Linda och Emma! Bägge två är nya i Eskilstuna men inte på WAU. Linda har under de senaste fem åren arbetat på WAU i Visby men flyttar nu till fastlandet och kommer fortsätta sprida sin magi i Eskilstuna. Emma är en Eskilstunabo som fram tills nu pendlat till Västerås och jobbat på WAU Jakobsbergsplatsen. Men i och med den nya salongen, är hon redo att ta hand om er kunder på hemmaplan.

En av de största tjusningarna med att öppna i en ny stad är att vi får chans att lära känna nya härliga kunder vi tidigare aldrig träffat. Eskilstuna är inget undantag! Vi är så nyfikna på vilka ni är och hoppas innerligt att ni Sörmlänningar och Eskilstunabor ger oss chansen att få skämma bort er och era hår inom en snar framtid.

Trots att vi ännu inte slagit upp portarna till salongen är onlinebokningen öppen för sensommaren och hösten. Passa på att knipa din nästa klipptid redan nu! Kanske blir just DU en av de första kunderna som vi får välkomna till den nya salongen?

Dela detta inlägg