Information med anledning av Covid-19

Med anledning av Covid-19 har vi vidtagit nödvändiga säkerhetsåtgärder på salongen. Vi på plats träffar många kunder varje dag och är väldigt måna om att du som är kund hos oss ska kunna känna dig trygg att komma hit. För att minska risken att smitta personal och andra kunder ber vi dig att kontakta oss för att omboka din tid om du har symtom. 

Kom inte i sällskap

Vi ber dig att inte ta med sällskap så som vänner, familj eller andra medföljande till din bokade tid då vi försöker att minimera antalet personer i lokalen. Med anledning av våra säkerhetsåtgärder på salongen kommer vi be dem lämna salongen om det sker.

Riskgrupp

På WAU följer vi restriktionerna, håller vår utrustning och station ren, samt håller god hygien och stannar hemma vid minsta symptom. Även fast det inte är ett krav att använda munskydd/visir så har vi ändå valt att göra det för vår skull – men också för er kunder. Vi vill då även upplysa om att vi inte är utbildade i hanteringen, men vi gör de vi kan. Så länge det är nödvändigt kommer  vi att använda visir/munskydd.

Sedan i mitten på December har vi som krav att även alla kunder som besöker oss har munskydd på sig under hela besöket samt tvättar händerna innan, för allas skull. Munskydd och handsprit finns alltid tillgängligt hos oss så du behöver inte ta med något själv.

Vad vi gör på salongen
  • Håller avstånd mellan arbetsplatserna
  • Rengör ytor, handtag samt toaletter flera gånger per dag
  • Ber dig som kund att tvätta dina händer innan vi påbörjar behandlingen
  • Ser till att tvättar våra händer med tvål och vatten efter varje kund
  • Vi har handsprit på salongen vid kassan och vänthörnan
  • Ser till att alla i personalen är friska och har inte varit på resande fot. Vi stannar även hemma vid minsta symptom och blir hemma 48 timmar efter första symptomfria dag (vi ber er kunder att göra samma sak)
  • På salongerna bär vi alla munskydd/visir
  • Rengör och desinficerar schamponeringarna, dörrhandtag, vår station, vår utrustning och kortmaskin flera gånger per dag
  • Vi har anpassat och tillfälligt tagit bort vissa behandlingar som gör att vi måste stå nära ansiktet

Vi följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer i våra salonger dagligen.

Boka enskild klippning

På vår stora salong på Jakobsbergsplatsen har vi tillgång till två plan att sprida ut våra kunder på vilket gör att vi alltid kan hålla bra avstånd. Är du även extra försiktig så kan du nu boka en ny tjänst som heter ”Enskild klippning med visir” . Bokas den tjänsten så bokas även hela nedervåningen till enbart dig och din frisör.

Vi är redo med visir och munskydd för att så tryggt som möjligt kunna göra dig fin i håret. Självklart tvättar vi händerna ofta och handsprit finns tillgängligt på fler platser i salongen. Vill du även färga håret så ber vi dig ringa så kan vi skräddarsy en fungerande avskild tid för dig.

Telefonnummer 021-13 30 08

Om du blir sjuk 

Behöver du boka om din tid så hjälper vi dig via telefon eller om du hellre önskar att göra det via vår internetbokning så går det också bra. Vi har en 24 timmars avbokningsregel men vi har självfallet överseende för om du är sjuk i dessa tider. Vi ber dig i det fallet att meddela oss i så god tid som möjligt. På så sätt får vi en chans till att välkomna någon annan samt minska risken att förlora inkomst.

Behöver du avboka av andra orsaker gäller som vanligt 24 timmar innan bokad tid och vi kommer i det fallet att debitera för uteblivet besök. Tack för din förståelse för vår policy och varmt välkommen in om du är frisk.

Vill du veta mer om våra säkerhetsåtgärder på salongen du ska besöka? Tveka inte att kontakta oss