WAU Box x Steam Hotel

Om salongen

På magiska Steam Hotel finner du vår WAU Box! Perfekt för dig som bor runt hörnet eller för dig som är på tillfälligt besök i staden och bor på hotellet och vill fixa hår och skägg.

Du är välkommen in när du vill för att boka tid eller bara säga HEJ.

Psst! Vår  Box erbjuder uteslutande barberartjänster när vi har en barberare i tjänst, eller Styling och enklare klippningar när vi har en frisör eller stylist i tjänst. Men på vår salong på Notuddskajen kan vi även erbjuda färg, slingor, inpackningar, spraytan m.m. Salongen ligger bara ett stenkast bort, ca 100 meter från Steam Hotel. 

Öppettider

Du hittar alla våra tillgängliga tider genom att klicka dig vidare i vårt bokningssystem

Adress & kontaktuppgifter

The Steam Hotel
Ångkraftsvägen 14 721 31
Västerås

Telefon: 021-13 30 39
Epost: info@wauconcept.com

Vad våra kunder säger

Parkering ca 100 m från salongen

Betalning med kort, Swish eller Klarna.

Bar

Gratis kaffe/te till alla kunder

Gratis WIFI

Kundtoalett

Medarbetare WAU Box

Yama

Yama är vår renodlade, utbildade barberare.
Han bemästrar maskin, sax och kniv med bravur.  När du bokar ett besök hos Yama i boxen på Steam hotel kan du förvänta dig en trevlig stund, ett professionellt bemötande och ett grymt resultat.

Lovisa

Lovisa är vår grymma stylist som just nu är i slutspurten av sin frisörutbildning. I boxen på Steam stylar och klipper hon såväl hotellgäster som spontana besökare som vill unna sig det lilla extra. Mötet med kunderna är det Lovisa uppskattar allra mest och vi är så glada över att ha henne i vårt team!

Är du vår nästa kollega?

Vi söker ständigt nya talanger till vårt team. Titta vad vi har för lediga tjänster just nu eller skicka in en spontanansökan. 

WAU Box – Barberare & Styling i Västerås

WAU Box x Steam Hotel är en komprimerad salong som ligger på Steam Hotel vid Notudden i Västerås. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. På WAU ser vi den du är och den du vill vara och tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt skägg och hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr. Vi finns här för dig.