WAU Boxen – Steam Hotel

Kom in till Boxen och låt någon av våra grymma stylister eller barberare skämma bort dig!

Om salongen

På magiska Steam Hotel finner du vår WAU Box! Perfekt för dig som bor runt hörnet eller för dig som är på tillfälligt besök i staden och bor på hotellet och vill fixa hår och skägg. Du är välkommen in när du vill för att boka tid eller bara säga hej och kanske köpa med dig någon schysst hårprodukt hem.

Psst! Vår Box erbjuder uteslutande barberartjänster när vi har en barberare i tjänst, eller Styling och enklare klippningar när vi har en frisör eller stylist i tjänst. Men på vår salong på Notuddskajen kan vi även erbjuda färg, slingor, inpackningar, spraytan m.m. Salongen ligger bara ett stenkast bort, ca 100 meter från Steam Hotel.

Nyfiken på WAU Concept? Spana gärna in våra andra salonger.

Är du frisör på jakt efter en ny salong? Här hittar du våra lediga tjänster!

Adress & kontaktuppgifter

Boxen (Steam Hotel)
Adress: Ångkraftsvägen 14, 721 31 Västerås
Telefon: 021-13 30 39


WAU Notudden
Adress: Notuddskajen 1, 724 61 Västerås
Telefon: 021-13 30 39

Öppettider

Då alla vi på WAU jobbar under fria arbetstider finns inga satta öppettider här, men vi älskar vårt jobb och våra kunder så du ska inte bli förvånad om lamporna lyser 07.00 en måndag eller 22.00 en tisdag.

Vi ses!

Lovisa - Berget

Lovisa

Lovisa är vår grymma frisörtrainee och stylist som just nu är i slutspurten av sin frisörutbildning. Mötet med kunderna är det Lovisa uppskattar allra mest och i hennes stol är du som kund alltid i trygga händer.

Yama

Yama

Under 2021 kom Yama att bejaka sin skapande sida genom barberaryrket – i december samma år arbetade han sin första dag som barberare. Lika mycket som han älskar det kreativa i yrket älskar han även att hjälpa andra människor och är väldigt sympatisk, man känner sig trygg och avslappnad i Yamas närvaro!

WAU är ständigt på jakt efter nya talanger till teamet! Är du sugen på att arbeta på Västerås skönaste salong? Skicka in en spontanansökan till info@wauconcept.com

Inför ditt besök

Så vad väntar dig på ditt besök i Boxen på Steam, kanske du sitter och funderar på just nu? Och vad kan du som kund göra för att ditt besök ska bli så gynnsamt som möjligt? Det ska vi berätta för dig!

Se till att boka rätt behandling 

I vårat smarta bokningssystem Voady, så kan du enkelt läsa om alla våra behandlingar, känns det ändå hopplöst att få någon klarhet? Ring oss gärna och rådfråga. Alternativ två är att boka en konsultation som blir kostnadsfri när du utför en behandling hos oss. Med rätt tid bokad lägger vi grunden för att behandlingen blir så optimal som möjligt! 

Ska håret tvättas innan? 

I vår Box på Steam Hotel har vi inte tillgång till någon schamponering. Se därför till att komma med nytvättat hår så att din frisör/barberare får bästa tänkbara förutsättningen för att fixa ditt hår!

Lämna smycken hemma (eller på hotellrummet)
Främst örhängen kan vara i vägen vid klippning och färgning, är du rädd om dina smycken så är det bäst att dom lämnas hemma eller avlägsnas innan behandlingen.

Kom i tid

Var gärna på plats 5 minuter innan din bokade tid, så att du är redo att sätta dig i stolen när din frisör/barberare är redo, varje minut är dyrbar! Vi gör alltid vårat yttersta för att vara punktliga till din bokade tid!

Optimera konsultationen

För att optimera konsultationen är det alltid en fördel om du har ett hum om vad du kan tänka dig, och inte kan tänka dig. Inspirationsbilder är alltid uppskattat, även om du bör vara medveten om att det sällan går att uppnå exakt samma resultat, så får din frisör/barberare en bild om vad målet med behandlingen är, eftersom det kan vara svårt att förklara i ord. Därefter kan ni bolla tankar och idéer för att komma fram till en målbild som passar dig och ditt hår. Tydlighet är alltid A och O i denna del av behandlingen, både från dig och din frisör.

Utnyttja vår kunskap

Vad kallas denna teknik? Hur vet man om en färg är varm eller kall? Hur många hårstrån tappar man per dag? Hur långt är ett snöre? Vi älskar att svara på dina frågor, vi kanske inte har svar på ALLT, men ingen fråga är för dum. Under din bokade tid så är vi 100% där för DIG och ditt hår. Vi lovar att informera dig om vad vi gör och hur vi tänker i hela processen, men våga fråga om det är något du inte förstår dig på!

Tillit mellan dig och din frisör

Det är viktigt att du och din frisör eller barberare kan lita på varandra, ju mer vi får chans att lär känna dig och ditt hår, desto bättre kan vi hjälpa dig! Den där hemmablekningen för tre år sedan kan vara avgörande när det kommer till resultatet! Det är viktigt att även du känner tillit till din frisör/barberare. Vi ser till att hålla våra frisörer och barberare uppdaterade och utbildade. Vi är mycket stolta över att alla våra anställda brinner för sitt yrke och alltid går in med hjärta och själ i alla sina uppdrag. Känner du dig osäker på något, eller bara är nyfiken på vad vi sysslar med? Fråga! Om inte, luta dig tillbaka i stolen med en kopp kaffe, te eller kanske en drink (!?) och njut av att vara i goda händer.

Nu är du snart klar!

När behandlingen är klar och du känner dig fullkomligt fantastisk i din nya eller uppgraderade look, så vill vi ju såklart att du ska kunna ta med dig känslan hem. Vi rekommenderar alltid vård och stylingprodukter som passar ditt hår. Har du redan hyllan full hemma med produkter som du älskar? Bra där! Har du inte? Ta vara på vår kunskap och fyll på med det ditt hår behöver! 

Hos oss betalar du med kort, swish eller klarna faktura. 

Välkommen in till oss på WAU på Steam Hotel i Västerås. Vi hoppas att du ska trivas här lika bra som vi gör!

Unna dig extra lyx

Välkommen till vår magiska box på Steam Hotel. Perfekt för dig som är på tillfälligt besök i stan eller för dig som bara är sugen på att kunna sippa på en god drink medan du får skägget eller håret stylat. I vår box erbjuder vi både barbering, fransar och bryn, hårstyling och enklare klippningar. Varför inte boka in en tid mellan badet och middagen? Eller innan du checkar ut?