Spraytan

Som du säkert redan förstått så är spraytan ett alldeles utmärkt alternativ till solning! Du får en fräsch jämn bränna med lyster, helt utan risker och skador på huden så som rynkor, pigmentfläckar, eksem och cancer, som tyvärr vår älskade sol kan orsaka om vi vistas för länge ute utan att skydda oss ordentligt. Vi använder oss av märket Minetan, som innehåller naturliga och återfuktande oljor som inte bara får dig att se solkysst ut, utan också är bra för din hud! Produkterna är vegansk och hållbart framkallade. Alla produkter innehåller naturligt DHA, det är ett ämne som reagerar med hudens yttersta lager för att skapa pigment.

Vad behöver jag göra inför besöket?

För bästa hållbarhet, duscha och peela huden dagen innan behandling. Om du behöver raka dig, gör även detta dagen innan. Undvik att ha deodorant och bodylotion inför besöket, det är dock fördelaktigt att smörja in torra partier inför din spraytan, så som sidan av foten och/eller armbågar. Ta med dig löst sittande kläder som du kan ta på dig efter besöket, gärna mörka. Färgen som är vattenlöslig går dock enkelt bort från kläder i tvättmaskinen.

Vad ska jag tänka på efter besöket?

Vänta ca 8 timmar med att duscha efter din spraytan, efter 8h får du maxeffekt av din behandling. Tvätta händerna med endast vatten efter ca 1-2h och dutta gärna med en handduk eller svamp för att inte få en markerad kant vid handleden.

Peela eller skrubba inte kroppen efter att du har gjort din bahandling. Badda lätt med handduken för att torka dig. Efter ca. 5 dagar börjar första färgen att lossa, då kan du skrubba lätt för att få bort ojämnheter i färgen (vid behov).

Smörj in hela kroppen morgon och kväll med en kräm som ger mycket fukt till huden, en återfuktad hud är nyckeln till en långvarig spraytan. Gärna en extra fet kräm vid t.ex. fötter och armbågar, där du är som torrast.

Undvik träning innan första duschen.

Hur länge en spraytan håller är individuellt, upp till 7-10 dagar. Du kommer att tappa färg i ansiktet och på händerna först, eftersom det är där som du tvättar dig noggrannast och mest.

Boka tid för spraytan

Du bokar enkelt tid och ser våra priser på nätet via Voady, annars går det även bra att ringa våra salonger som utför denna behandling om du har några funderingar.

Västerås, Notuddskajen 021-133039

Fagersta 0223-62000

Karlstad 054-8200510