WAU

WAU

Styling

Trött på att stå hemma med värmetången och svettas för att sedan bli besviken ännu en gång att du ej kan uppnå samma resultat som på salongen? No worries! Vi har redskapen och kunskapen och hjälper dig gärna att skapa dom där perfekta svallande lockarna eller varför inte en lite mer edgy wetlook?

”Hairdresser, a magician who crates a hairstyle you can never duplicate”

I vår bokning hittar du ”styling” och klickar du på den så finns det tre olika alternativ:

Snabbfix

Kom till salongen med nytvättat hår. Vi hjälper dig med rätt produkter och verktyg för att uppfylla dina önskemål. Vill du till exempel ha hjälp med att locka håret eller göra inbakade flätor? Då ska du boka snabbfix!

Tvätt & fön

Precis som det låter, vi tvättar med ett schampo och balsam som passar till ditt hår och använder produkter för att föna en hållbar frysyr efter dina önskemål. Kanske vill du föna ditt frasiga långa hår slätt? Eller helt enkelt bara tycker det är skönt att slippa tvätta håret själv? Vi löser det!

Tvätt & styling 

En skön hårtvätt där vi väljer ett schampo och balsam som passar ditt hår, inklusive föning där vi redan från fuktigt hår peppar ditt hår med bra produkter för en hållbar styling. Vi stylar med verktyg efter dina önskemål.

I stylingen där vi tvättar ditt hår rekommenderar vi att boka till en salongskur för att bygga upp eller återfukta ditt hår, du får även en 5-10 minuter hårbottenmassage!

När du ligger där i shamponeringen så varför inte snygga till fransar och/eller bryn med lite färg också? Detta kommer upp som tillval när du bokar styling.

På salongerna hyr vi även ut hairtalks ”hairband” som är perfekt för dig som vill ha lite längre eller fylligare hår, bara för ett dygn!

Läs mer om hairband under fliken Hairtalk i behandlingsmenyn. (Finns endast i utvalda nyanser)

Dela detta inlägg