Hairtalk

För oss på WAU är det viktigt att produkterna vi använder oss av håller god kvalitet, vi har valt att arbeta med det exklusiva märket hairtalk som skapar extensions och hårdelar som är oslagbara när det kommer till just det. Hairtalk var det första märket som lanserade fästen av tejp. Tejpen och håret är noga framtaget för att löshåret ej ska ge slitage på det egna håret. Våra frisörer som hjälper dig med detta är välutbildade av hairtalk för att uppnå fantastiska resultat med alla olika typer av hårdelar.

Förlängning

Har du tröttnat på att spara ut håret? Blir det aldrig långt nog? Då är förlängning rätt väg att gå. Med ca. 4 paket hairtalk så kan du få det där Hollywood-svallet som du alltid velat ha. Genom att kombinera olika nyanser av dina extensions så finns även möjlighet till att förändra färgen med slingeffekter eller med löshåret åstadkomma en balayage.

Hairband

Uppdatera hårgarderoben med ett hairband! Hairband är för dig som inte vill förlänga ditt hår permanent, men kanske till en speciell tillställning, eller att ha lättillgängligt när du ska ut på en AW efter jobbet. Hairbandet kan du ha färdigstylat och är enkelt sätta i när du vill vara lite extra tjusig.

Hairwair

Ibland är hårtillväxten nästan obefintlig på vissa delar av huvudet, detta kan bero på en cellgiftsbehandling eller sjukdomar som t.ex. alopecia. Hairwair är en hårdel som hjälper i dessa fall, den kan användas varje dag, den är väldigt lätt och behaglig att bära.

Förtjockning

Kanske är det luggen som aldrig vill växa ut? Eller har ditt hår en tendens att tunnas ut i topparna när det kommer till en viss längd? Förtjockning passar perfekt om du vill fylla ut håret i samma längd som det egna håret. Ibland krävs inte mer än bara några få slingor för att få storartad effekt på ett tunt hår. Vill du fylla ut hela håret så rekommenderar vi 2 paket.

Top of the head

Detta är en hårdel för dig som tycker om att ändra dina hårstilar då och då. Du sätter lätt fast den med clips uppepå huvudet och vips så har du en lugg, din frisör hjälper dig självklart att klippa hårdelen i bestämd längd. Eller varför inte trolla bort utväxten med den.

Vi vill hjälpa dig att få ditt drömhår!

Tveka inte att boka in en konsultation, så hjälper vi dig att hitta rätt hår för just dig. Vi har frisörer i Västerås (Jakobsbergsplatsen & Notuddskajen), Fagersta och Visby som vägleder dig i hårdjungeln

Hairtalk – före & efter