WAU

WAU

Gott nytt WAU-år!

Vilket år? 2021? hände det ens? Känner vi med många andra. Efter ett turbulent 2020 så har liksom 2021 bara glidit förbi många av oss obemärkt. Vi började året med masker och med desinfektionsmedel i högsta hugg. Vi har hjälpt varandra att känna trygghet på salongen och andra platser i denna svåra tid. Event har fått skjutas på och planer har ändrats på, men ni, våra älskade kunder, har stått vid vår sida genom detta och det är vi evigt tacksamma för!

Vi har mycket roliga saker att se fram emot 2022 på WAU, inte minst att salongen firar 10 år! Om smittan tillåter hoppas vi kunna bjuda in er alla på kalas i sommar, håll utkik efter uppdateringar om detta på våra instagramkonton @WAUvästerås @WAUfagersta @WAUvisby, eller här på bloggen! En hel del av er kunder har hängt på enda sedan starten och vet om att Miriam startade upp i lokalen som vi nu flyttat in i igen på Jakobsbergsplatsen! Mycket har hänt och för några år sedan så öppnades WAU-Notuddskajen som även gjorde det möjligt för oss att utöka med frisörer. Vi har fått många fina nya relationer med både kunder och kollegor.

Visby och Fagersta har också tagit plats under senaste åren och det har varit fantastiskt att se hur ni uppskattar det lika mycket som vi! Som ni säkert förstår har vi mycket att fira när vi fyller 10 år.

Vi har precis bekantat oss med ett nytt märke, Malibu C, som tog oss med storm och vi ser fram emot att introducera dessa fantastiska produkter till er med under 2022! Ni kan läsa mer om Malibu C i ett tidigare inlägg på bloggen!

Som om inte det vore nog så kommer vi att få en ny leverantör av färger samt hårprodukter till salongen. Som ni vet så vill vi alltid hitta nya vägar att utvecklas och vi ser fram emot att sätta våra hjärnor i inlärningsmode för att lära oss allt om vårt nya märke trumvirvel L’Oréal!!

Nu närmsta veckorna kommer vi att få bekanta oss och lära känna färgerna från L’Oreal, samt nya produkter från Kérastase och Redken, som ni kommer att hitta på våra hyllor i alla salonger inom kort.

Det känns som att detta år kommer bli ett fantastiskt år tillsammans med er, nya som gamla kunder! Med många nya spännande möten och samtal, nya frisyrer och utmaningar! Vi vill ännu en gång tacka för att ni gör det möjligt för oss att göra det vi älskar!

Vi syns på salongen!

Dela detta inlägg