WAU

WAU

Ny(h)årsdeal!

För att kicka igång det nya året så vill vi på WAU bjuda dig som ny eller gammal kund på ett pangerbjudande som kommer att få januari och februari att kännas lite mindre grå!

Vi vill visa dig skillnaden på en klippning och en klippning, i detta erbjudande så bakar vi in allt som vi tycker att en perfekt klipptid ska innehålla.

Förutom att du får träffa någon av våra fantastiska frisörer så får du även en grundläggande konsutlation, där du och din frisör diskuterar idéer och kommer fram till ett beslut om frisyr, efter detta så tar ni er till schamponeringen där en härlig stund väntar, din frisör kommer att tvätta ditt hår med produkter som passar ditt hår, här kommer det även att blandas ihop en fusio dose kur som ger vård och verkar medans du får en magisk skalpmassage. När klippningen är slutförd så stylas ditt hår och här får du även tips och råd om vilka produkter som passar till just dig och dina önskemål! Som om inte det vore nog så avslutas hela besöket med att du får 500kr att handla produkter som din frisör har rekommenderat dig, vad sägs om det?!

Bra deal va? Se till att säkra din tid, detta erbjudandet gäller hela januari och februari på alla våra salonger, du kan boka din tid HÄR

Dela detta inlägg