WAU

WAU

Vilket löshår ska jag välja?

Vi på WAU erbjuder olika märken och metoder av extensions för att hitta det som passar just dig perfekt! Har du lockigt/rakt? tunt/tjockt? vilken färg och vad brukar du göra med ditt hår? Allt detta och mycket mer spelar roll när vi hjälper dig att välja hår samt metod.

Lånade bilder av ZEN Luxury extensions<3

ZEN luxury extensions
Zen erbjuder hår som har god kvalitet, håller färgen bra och som känns lyxiga! Stabila men tunna fästen, ett grovt hår som är rakt men går att styla som du önskar. Zen erbjuder fästen med tape (4cm) och även den nya metoden weft, som du kan läsa mer om här. Weft passar perfekt för dig som tränar mycket, gillar att sätta upp håret eller har problem med att tapefästen ofta glider och kladdar!

Richy hair
Även här ser vi en god kvalitet, bra hållbarhet på färg och en lyxig känsla. Detta håret är något fintrådigare än ZEN, det kommer även som vågigt/lockigt, vilket passar dig som har fall i håret eller vill ha fall i håret! Även fästena i tape (4cm) är något tunnare.

Hairtalk/BHBD
Erbjuder mindre fästen i tape (3cm), har även olika typer av hårdelar som kan beställas via oss om tapehår inte är tillräckligt, du som kanske tappat mycket hår uppepå huvudet!

Tillsammans bestämmer du och din frisör vilket märke som passar dig, men lita på din frisör, hen har erfarenhet och utbildning inom detta och vet vad som kommer att passa dig bäst efter en konsultation.

Dela detta inlägg