Fransar

Få en fixad look utan smink!

Fransar

På WAU erbjuder vi tjänster som fransförlängning med både singel och volymfransar, samt lashlift som är en permanentbehandling där man böjer fransarna och färgar, om så önskas!

Fransförlängning eller lashlift är ett perfekt alternativ för dig som vill lägga tid på annat än att stå med sminket varje morgon, men du vill ändå se fixad och pigg ut!

Fransförläning

Här förlänger vi fransarna genom att limma på antingen singel, eller volymfransar på den egna fransen. Denna behandling skapar ett naturligt men fixat resultat där du bestämmer tillsammans med din fransstylist hur pass långa och många fransar du vill ha.

Det är vanligt att vilja fylla på med fransar efter ca 3-4 veckor då ungefär 50% av fransarna är kvar, beroende på hur snabbt dina egna byts ut!

Du bokar då tid för påfyllning.

Lashlift

Precis som vi permanentar hår, använder vi samma metod för att böja fransarna. Dom rullas upp på en spole och med hjälp av permanentvätska och fixering så behåller dom sin form i upp till ca 6-8 veckor, ibland längre, beroende på hur snabbt dina egna fransar byts ut.

Det är vanligt att vilja färga sina fransar i samband med behandlingen!

Innan behandling

Innan du besöker salongen för en fransbehandling så ber vi dig att tvätta bort ditt smink. Kom osminkad till salongen för att spara tid, även om våra fransstylister genomför en noggrann rengöring innan behandlingen.

Vänta med att boka en tid om du har fått en vagel eller någon form av inflammation i ögat/ögonen. Avboka din tid om du har en bokad. Vänta med att utföra behandling tills dess att alla symtom är borta.

Efter behandling

Undvik att blöta fransarna med vatten från t.ex. dusch, bastu, ånga. Undvik även friktion mot fransarna. Dom första 48h är viktigast för att limmet ska härda vid fransförlängning, men även vid lashliftbehandling ska du följa dessa råd.

Vid fransförlängning:

Använd ej ögonfransböjare, undvik att använda mascara på fransförlängningen (underfransar går bra), dra eller gnugga ej, rengör noga med rekommenderad rengöring (utan olja).

 

Boka din fransförlängning

Vill du boka tid för fransförlängning/lashlift så gör du det enkelt i vår internetbokning under. Om du behöver tips och råd eller har funderingar så rekommenderar vi att boka en konsultation som blir kostnadsfri vid bokning av behandling.

Inspirationsbilder från WAU