WAU

WAU

Hairtalk – Quick fix

Precis som det låter, en SNABB förvandling på ditt hår, på bara 10 minuter kan vi hjälpa dig att få helt magiska resultat på ditt hår med endast någon eller några hairtalkslingor!

Hårförlängning och förtjockning har blivit vardag på dom flesta uppdaterade salonger idag. Vi liksom många andra använder oss av Hairtalk extensions! Ni kan läsa mer om vad det är och alla olika hårdelar under fliken Behandlingar – Hairtalk.

Vill du göra en förlängning eller förtjockning så behöver vi göra en konsultation innan för att beställa rätt hår till dig. Men med detta inlägg vill jag främst lyfta fram hairtalks ”Quick fix”.

Som många av våra kunder säkert redan uppmärksammat så har vi på alla våra salonger i Västerås (Notuddskajen & Jakobsbergsplatsen), Fagersta och Visby en vägg där det hänger en hel del hår. Detta är alltså inte kunders hår som vi sparat och hängt upp på väggen (riktigt så tokiga är vi inte). Utan detta är hår som vi faktiskt också erbjuder dig som kund.

Du som redan bokat en behandling och nu sitter i stolen. Du som har diskuterat med din frisör om att spara ut till en page men det verkar aldrig som att luggpartiet vill växa ut. Eller du som har längden men håret har tyvärr blivit allt för skört för att ljusa upp, men allt du vill ha är den där magiskt fina balayagen som du hittat en bild på. Det löser vi på max en kvart med Hairtalk och vårat Quick fix lager! Du får inte bara ett fylligt svall med Hairtalk, det hjälper också till i din styling. Några slingor kan få lockarna att hålla tills nästa gång du tvättar ditt hår, tro det eller ej, men det är sant!

Vi ser till att ha färger på lager som vi märker går åt mest, men även färger som är lite mer färgglada för att kunna skapa snygga färgeffekter till dig som vill det! Länger som finns i lager är 25cm och 40cm. I några fall har vi också något hår i längden 55cm.

Hur mycket hår behövs det för att fylla ut en lugg då? Eller få en snygg färgeffekt?

När vi gör en quick fix så är det oftast upp till ett paket som används, (om tid och hår finns på lager så finns det ju inga gränser såklart.) Ibland räcker det med bara 2 slingor för att till exempel fylla ut ett tunt parti i luggen eller lägg till 2 slingor till för att få betydlig skillnad i både tjocklek/längd och/eller färg.

Det är perfekt att börja med några slingor Hairtalk om du vill testa på känslan av att ha ett löshår i och även få ett märkbart resultat utan att behöva köpa flera paket på en gång.

Är du mer nyfiken på detta? Fråga din frisör om ”Hairtalk – Quick fix” vid nästa behandling eller ring/skriv till oss så svarar vi på dina frågor.

Hairtalk Quick fix – Före/Efter
Hairtalk Quick fix – Före/Efter

Dela detta inlägg